21 juni 2019

Afgestudeerd bij de fotovakschool! 

Op 15 juni is Angela Jütte afgestudeerd bij de fotovakschool in Amsterdam.
Angela heeft hiermee haar talent van fotograferen verder ontwikkeld.
Ze maakt prachtige foto’s. Ook voor de LFB. 

Angela: “Na twee jaar studeren bij de fotovakschool heb ik de vakopleiding 15 juni succesvol afgerond. Samen met mijn klas hebben we alle foto’s die hoorden bij onze eindexamenopdracht in een expositie laten zien.”

“Ik weet nog dat ik voor het eerst naar de open dag ging van de fotovakschool en hier mijn foto’s liet beoordelen. Ik kreeg toen te horen dat ik door kon gaan naar de vakopleiding. Ik vroeg wel of het haalbaar voor mij was, omdat ik op een praktijkschool had gezeten. Dat ik op die school had gezeten, was geen probleem. Als ik extra hulp nodig zou hebben kon ik dat vragen.
En toen werd ik aangenomen voor de opleiding.”

“Ik kwam in een klas met 12 personen. Een groep met heel verschillende mensen.
De lessen gingen goed. Ik had, net als de andere studenten, geen extra uitleg nodig.
Bij de beoordelingen heb ik goede cijfers gekregen. Daar ben ik erg trots op.”

“Voor mijn eindproject heb ik vrouwen gefotografeerd die een maagverkleining hebben gehad. Het was een bijzondere ervaring door de verschillende verhalen van de vrouwen.
Nadat ze een groot aantal kilo’s zijn afgevallen, hebben ze deze fotoshoot gedaan.
Trots laten zij zien dat zij hun doel bereikt hebben.”

“Ik ben de LFB dankbaar dat ik de kans heb gekregen dat ik deze opleiding heb mogen doen.”