30 januari 2019

Afscheid Maritza Beugelink

Na 4 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij LFB is de tijd aangebroken dat ik jullie ga verlaten.

In 2015 begon ik met mijn jaarstage bij LFB Wolvega. In 2017 heb ik mijn opleiding SPH af kunnen ronden door ook af te studeren bij de LFB. Tijdens het stage lopen en werken bij de LFB heb ik super veel geleerd. Allereerst roept de LFB bij mij echt de herinnering op dat iedereen de kans moet krijgen om mee te doen in de samenleving!

Daarnaast heeft het mij ontzettend veel kennis gebracht dat ik van alle leerwerkstudenten en ervaringsdeskundigen verschillende dingen heb mogen leren. Mijn collega’s hebben mij in laten zien dat het belangrijk is om te doen wat je wil en wat je leuk vind en daarin niet op te geven. Dit heeft mij dan ook geïnspireerd om opnieuw de stap te nemen om naar school te gaan en verder te studeren.
Ik wil iedereen bedanken die ik tegen ben gekomen binnen mijn loopbaan bij de LFB en vergeet niet.. ‘Uit het oog, maar zeker niet uit het hart!’