1 december 2020

Afscheid Marlo bij ATW

Afgelopen maandag 9 november heb ik (Marlo) na 5 jaar afscheid genomen bij ATW (Algemene Tennisvereniging Wolvega). Dit is de tennisvereniging in Wolvega.

Ik liep hier maatschappelijke stage. Ik deed hier vooral onderhoud werkzaamheden zoals: de banen schoonmaken, de banen bewerken en onderhoud aan het clubhuis. Het leukste om te doen vond ik het bewerken van de banen met tractoren en apparatuur. En het samenwerken met Henri en Jan.
Ik heb geleerd bij de ATW hoe ik kan werken met apparatuur en tractoren, hoe ik kan samenwerken en ik heb doorzettingsvermogen gekregen.
Ik ga het samenwerken met Henri en Jan het meeste missen. En natuurlijk het werken met apparatuur en tractoren.
Als afscheid hadden ze wat voor mij georganiseerd. De voorzitter, Anne, Henri en Jan waren aanwezig bij het afscheid. Van de LFB en ATW heb ik een certificaat gekregen als dank voor mijn werk. Er was taart en ik heb een cadeau gekregen. Dit vond ik super leuk. Een mooi afscheid.

Ik ben trots op de afgelopen 5 jaar.

Afscheid Marlo bij tennisvereniging Wolvega