29 april 2021

Afscheid Stagiaire Elles Beenen

Ik heb nu twee jaar bij de LFB Wolvega stage gelopen. Helaas neem ik nu afscheid.

Dit jaar heb ik de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau 4 afgerond. Dit schooljaar was ik hier vier dagen per week aan het werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Het contact met mijn collega’s is nog veel hechter geworden dan vorig jaar. Het coachen ging mij daardoor ook veel beter af. Doordat je weet hoe je collega’s in elkaar zitten kun je er ook beter mee samenwerken.

Het was daarom heel fijn dat ik twee jaar heb mogen stage lopen bij LFB Wolvega. Er is een stijgende lijn in mijn ontwikkeling binnen de 2 stage perioden. Ik ben het afgelopen jaar erg gegroeid. Ik durf nu meer initiatief te nemen en ik weet nu ook goed waar ik verantwoordelijk voor ben.

Door het geven van de scholing en training ben ik sterker geworden. Mijn taken waren duidelijk en dat werkt erg prettig. Ik heb inzicht gekregen in mijn eigen functioneren en ik heb geleerd om naar mijzelf te kunnen kijken. Ik heb de LFB als een zeer prettige werkplek ervaren, Rietje en Anne nemen veel tijd voor je als stagebegeleider. Hier ben ik ze erg dankbaar voor. Ik wil iedereen van LFB Wolvega erg bedanken voor de leuke en leerzame tijd. Ik kom zeker nog een keertje langs voor een kopje thee.