2 september 2019

Anne Tuinhof afgestudeerd & contract LFB

Op 22 juli heb ik mijn diploma gehaald tot Maatschappelijk werker. Ik heb deze opleiding gevolgd op het Windesheim in Zwolle.
In het laatste half jaar heb ik een scriptie geschreven. Mijn scriptie ging over beschutte werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking.

Binnen veel gemeentes is er een wachtlijst voor beschutte werkplekken. Daarom heb ik onderzocht of het op een andere manier ook mogelijk is om beschutte werkplekken te creëren, zodat deze wachtlijsten verdwijnen.
Het afgelopen jaar ben ik ook nog blijven werken bij LFB Wolvega als inval coach. Per 1 augustus heb ik een contract gekregen bij LFB Wolvega en ga ik op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend werken.
Ik ga me onder andere bezighouden met de communicatiegroep van Wolvega.

Anne, ook namens LFB Wolvega, van harte gefeliciteerd met je diploma en je contract bij de LFB!