14 oktober 2018

Corrie Bentum 50 jaar

Onze collega Corrie Bentum is vandaag, zondag 14 oktober, 50 jaar geworden (samen met haar 2 broers).
We gaan dit samen vieren in de lunchroom Op ’t Oost in Wolvega.

Ik, Corrie ben de oudste, toen kwam Albert en daarna was de verassing nog groter, als laatste kwam Egbert. In ben geboren in 1968 wat heel bijzonder was dat er op natuurlijke wijze een drieling werd geboren.
We hebben het 50 jarig feest gevierd bij mijn oudste zus Dorinda en stonden  in de Leeuwarder Courant met een artikel, met ze drieën.
Daar hebben we lekker gegeten en taart gehad, waar vuurpijlen opzaten.
Op de Brogge, waar ik woon, stond een Sarah buiten op de stoel, bij de LFB, waar ik leer en werk, een Sara op mijn stoel.
Ik heb kaarten gekregen van Anne Tuinhof, inval coach bij de LFB, met haar hondje er op, zijn naam is Guus. En een kaart van LFB landelijk en vanuit Wolvega en van de Kinderkei. En ik kreeg een oorkonde, mok met 50 erop en een blik met een verassing erin van LFB Wolvega.

Ik heb mijn LFB collega’s getrakteerd op koffie en gebak bij de lunchroom in Wolvega. De lunchroom had het daar mooi versierd voor mij.

Het waren mooie dagen en ik heb er van genoten.

Bedankt allemaal voor de mooie verassingen, cadeaus en de gezelligheid!

Corrie staat, samen met haar broers Albert & Egbert in de Leeuwarder Courant. Om te lezen: Corrie, Albert & Egbert samen 150 jaar!