29 augustus 2019

Presentatie geweld tegen vrouwen met een verstandelijke beperking

Op 13 juni zijn Dounia en Mirjam samen naar Utrecht geweest om een presentatie te geven over geweld tegen vrouwen met een verstandelijke beperking.

Onze groep bestond uit vrouwen die allemaal in de zorg werken met ouderen. Zij schrokken heel erg van ons verhaal wat wij vertelde, ze waren verbaasd dat dit nog steeds gebeurt en herkende bepaalde dingen die wij vertelde.

Ik had mijn presentatie over seksueel misbruik mee genomen, de gasten hebben mijn presentatie gezien en vonden dat ik het goed en duidelijk had verwoord. Eén vrouw vertelde dat ze mij lekker duidelijk vond recht voor zijn raap. Mooi compliment haha.

Het was een goede presentatie en alles ging goed, zoals wij al hadden verwacht.

Wij zijn erg trots op wat wij daar hebben neergezet, en ook zijn wij erg trots op onszelf, we zijn een goed team.