9 april 2020

Ingeborg vraagt stuurt een kaart

Mijn naam is Ingeborg van Engelen-Fiselier en sinds een aantal jaar zit ik chronisch ziek thuis. Door deze situatie kan ik mij goed voorstellen dat veel mensen zich eenzaam en/of alleen voelen tijdens de coronacrisis.

Vanuit mijn Twitterpagina ‘’#Ingeborgvraagt’’ ben ik in samenwerking met Challenge Up en Welzijn Lelystad een kaartenactie gestart.
Onder de naam: ‘’#ingeborgvraagtstuurteenkaart’’ worden er kaarten verstuurd om mensen een hart onder de riem te steken en de corona eenzaamheid te verminderen.

Wat is nu precies de bedoeling? Via een persoonlijk bericht op socialmedia of via een mail naar ingeborgvraagt@gmail.com kunt u de naam en adresgegevens doorgeven van iemand die een kaart kan gebruiken. Dan zal ik ervoor zorgen dat er een kaartje verstuurd wordt.

Zo brengen wij samen een glimlach op het gezicht van deze mensen en weten zij dat er aan hen gedacht wordt.

Mocht u verder vragen hebben over dit initiatief, dan kunt u een mail sturen naar ingeborgvraagt@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Ingeborg van Engelen
Lelystad