23 juli 2019

Interview met Eline Weller

Deze week loopt Erlinde Welle met ons mee om een indruk te krijgen wat wij doen bij de LFB Scholing en Training. Collega Milan houdt een mini-interview met Erlinde.

Wat is uw naam?
Erlinde Weller.

Vanuit welke organisatie werkt u?
Fresh Forward, www.freshforward.com.

Wat is het voor organisatie waar u voor werkt?
Een creatief adviesbureau. Bedrijven helpen met toekomstplannen. Daarom zijn we onder andere gevraagd om met de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) mee te denken.

Hoe heeft u de LFB Scholing en Training gevonden?
Via de VGN ben ik bij de LFB Scholing en Training terecht gekomen. Zij hebben mij op jullie spoor gezet.

Wat hoopt u te leren van de LFB?
Ik hoop te leren voor mijn hulp aan de VGN, wat mensen met een beperking of een licht verstandelijke beperking nodig hebben in hun leven of wat belangrijk voor hun is. Gisteren heb ik al meegelopen met de bijeenkomst van het Trimbos instituut. Vandaag loop ik mee met Ellis Jongerius. Zij geeft vanmiddag een training bij een woningbouwcoöperatie en daarna eet ik een hapje met haar mee.