16 april 2020

Kim heeft haar diploma behaald

Van september 2018 tot en met januari 2020 heb ik stage gelopen bij de LFB Wolvega. Ik heb hier veel nieuwe dingen geleerd, zo heb ik bijvoorbeeld kennis op gedaan over verschillende soorten beperkingen en hoe je hier het beste mee kunt om gaan.

Ik ben mee geweest naar onder andere de dementietafel en netwerkdagen, maar heb ook zelf activiteiten mogen organiseren zoals bijvoorbeeld de collecteweek van HandicapNL. Ik ben jullie dankbaar voor alles wat jullie mij hebben geleerd, voor het delen van jullie persoonlijke verhalen en vooral voor de leuke momenten die ik met iedereen heb gehad! Na bijna 2 maanden wachten op de uitslag, kan ik ondanks het corona virus vertellen, dat ik mijn diploma van de opleiding sociaal werk heb gehaald (Fries Poort, Sociaal Werk, niveau 4).

Ik wens iedereen die betrokken is bij de LFB veel geluk en gezondheid toe.

Kim geslaagd