20 april 2023

Nieuwe collega bij LFB STERKplaats Nijmegen

Vandaag willen we jullie graag voorstellen aan onze nieuwe collega Rosalie. Ze is in januari begonnen bij STERKplaats Nijmegen. Via dit interview kunnen jullie haar een beetje leren kennen.

Wil je in het kort vertellen wie je bent?
Hallo allemaal, ik ben Rosalie. Ik kom uit Arnhem. Ik ben een nieuwe STERKstudent bij LFB STERKplaats Nijmegen. Eigenlijk heb ik een hele brede interesse maar als ik dan een grote hobby van mij moet noemen dan is dit wel films en series kijken.

Waarom wilde je een STERKstudent worden?
Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen. Daarom heb ik het internet afgezocht en verschillende organisaties aangeschreven. De STERKplaats reageerde heel enthousiast op mijn e-mail en na een proefdag op de STERKplaats vond ik erg leuk. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijzelf bij de STERKplaats verder te ontwikkelen. Ik ben erg onder de indruk van wat mijn collega’s van de STERKplaats kunnen!

Wat zijn jouw werkzaamheden op STERKplaats Nijmegen?
Ik ben nog aan het ontdekken wat bij mij past. Ook op de STERKplaats heb ik een brede interesse, daarom kan ik nu met mijn collega’s meelopen en onderzoeken wat allemaal bij mij als ervaringsdeskundige in opleiding past. Mijn interesse ligt bij psychologie en rechten.

Wat is jouw mooiste herinnering aan STERKplaats Nijmegen?
Dat is moeilijk kiezen! De verwantenavond die we aan het begin van dit jaar hebben gehad was heel leuk om mee te maken. Tijdens deze avond hebben we onze familie en vrienden laten zien en  laten ervaren wat wij op de STERKplaats doen. Maar mijn eerste dag met scholing en training was ook heel bijzonder! Deze training ging over grenzen.

Wat wil je bereiken in de toekomst bij STERKplaats Nijmegen?
Ik wil meer ontdekken en ondertussen mijzelf verder ontwikkelen.

Heb je nog tips/adviezen voor de lezers?
Ja hoor. Hij is kort en krachtig, maar wel heel belangrijk: blijf jezelf!