17 januari 2022

Nieuwe invalcoach Paulien de Haan

Wat ontzettend leuk dat ik met nu mag voorstellen als invalcoach bij LFB STERKplaats Wolvega. Mijn naam is Paulien de Haan, 36 jaar en woon samen met mijn man en 3 kinderen in Wolvega.

Ik hou ervan om bezig te zijn met bloemen en planten, bloemen geven mij rust en energie. Daarnaast hou ik van wandelen en hou ik van balsporten, niet alleen om zelf te spelen maar ook om te kijken, bijvoorbeeld van de kinderen of op televisie.

Sinds 2019 ben ik zzp’er (zelfstandige zonder personeel) in de zorg, een bewuste keuze en nog elke dag blij met de stap die ik gemaakt heb. Ik heb weer tijd om te binden met de mensen die ik ondersteun, samen het gesprek aan gaan, wandelen, spelletjes etc.
Door Rietje ben ik bij de LFB terecht gekomen. Ik heb er onwijs veel zin in om te werken binnen een team waar iedereen gelijkwaardig is en waar eigen regie heel normaal is. Dit is wat bij mij past en neem dit ook zeker mee naar de andere organisaties waar ik nog meer voor werk.