14 november 2022

VN-masterclass en ‘Laat mij mijn eigen gang maar gaan’ Landstede Zwolle

10 November gingen Harro en stagiaire Lisa naar Landstede te Zwolle om de VN-masterclass en de training van Henk van Dijk ‘Laat mij mijn eigen gang maar gaan’ te geven. We gaven de beide workshops voor eerste, tweede en derde jaars studenten.

’s Morgens begonnen we met de masterclass VN-verdrag voor mensen met een beperking. Hier waren 12 studenten bij aanwezig en een stagiaire en de lerares. In deze masterclass werd er veel besproken over de bewustwording en over de inclusie in de samenleving.

Na de lekkere lunch verhuisden we naar een ander lokaal, en gaven we de training ‘Laat mij mijn eigen gang maar gaan’. Dit keer hadden we een groep van 22 studenten. Je kon merken dat de studenten onder de indruk waren van de film en gaven aan dat ze best wel onder de indruk waren. De studenten vonden het  interessant om de ‘praatposter’ in te vullen en te bespreken aan de mede studenten.