16 december 2019

Voorstellen Cynthia Oldehuizing

Mijn naam is Cynthia Oldenhuizing. Ik ben 19 jaar oud en woon in Onnen. Ik volg de opleiding HBO Social Work op Windesheim in Zwolle en zit momenteel in mijn tweede leerjaar. Ik kom tot en met juli 2020 stage lopen bij de LFB. Ik zal hier op de woensdag en donderdag werkzaam zijn. Elke woensdag ben ik bij de ‘STERK’ plaats in Leeuwarden en elke donderdag ben ik in Wolvega. Ik zal ook betrokken en werkzaam zijn bij de nieuwe ‘STERK’ plaats in Groningen.

Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, Netflix en met vrienden afspreken. Ik ben nu een paar week werkzaam bij de LFB en ik heb het erg naar mijn zin. Het coachen spreekt mij ontzettend aan en ik heb dan ook heel veel zin om de komende maanden aan de slag te gaan binnen de LFB. Daarnaast wil ik me gaan inzetten voor het VN-verdrag Handicap. Ik vind namelijk dat Nederland toegankelijk moet zijn voor iedereen!

Cynthia Oldehuizing