17 december 2018

Voorstellen Kim van der Goot

Ik ben Kim van der Goot, ik ben 18 jaar en ik woon in Wolvega. Ik volg de opleiding sociaal cultureel werk op het ROC Friese Poort in Leeuwarden. Deze opleiding heb ik gekozen omdat het een brede opleiding is en je dus veel mogelijkheden voor in de toekomst hebt.

Kim van der Goot

Ik zit nu in het tweede leerjaar en moet dit hele schooljaar stage lopen op de maandag en de dinsdag. Omdat ik al een keer vrijwilligerswerk heb gedaan bij ouderen, leek dit mij een goed moment om kennis te maken met een nieuwe doelgroep. Om die reden ben ik rond gaan kijken op stagemarkt.nl en kwam ik bij LFB Wolvega terecht. Ik denk dat ik hier veel kan leren, omdat iedereen zijn eigen verhaal en bezigheid heeft. Wat ik graag zou willen leren is mensen eerst zelf laten proberen en niet meteen ingrijpen als het de eerste keer niet lukt. Ook wil ik graag beter worden in het opstarten van een gesprek. Het mooiste aan LFB vind ik het door en voor principe.