17 december 2018

Voorstellen Renee Grevelink

Mijn naam is Renee Grevelink. Ik ben 19 jaar en woon in Wolvega. Ik voetbal bij FC Wolvega/VWC. In het weekend ga ik vaak gezellig wat drinken met vriendinnen. Ik werk als pizzabezorgster bij Bella Italia in Wolvega.

Renee Grevelink

Op dit moment zit ik in het 2e jaar van de opleiding Maatschappelijke zorg. Deze opleiding volg ik bij de Friese Poort in Leeuwarden. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik erg graag met mensen werk. Door mijn opleiding leer ik veel mensen kennen en merk ik dat iedereen anders is. Dit vindt ik erg leuk aan deze opleiding. In dit jaar mag ik stage lopen bij LFB in Wolvega. Tijdens mijn stage hoop ik veel te leren over deze organisatie en hoe ik hierin mijn steentje bij kan dragen. Ik vind het erg leuk om mijn stage hier te doen.