Laat mij mijn eigen gang maar gaan

Henk van Dijk woonde 45 jaar in een instelling waarin veel voor hem werd beslist. Hoe is het om na al die tijd op jezelf te gaan wonen? Om de regie van je leven in eigen hand te hebben en te nemen? 'Laat mij mijn eigen gang maar gaan' is een film over het (terug)krijgen en nemen van je eigen regie. De film is onderdeel van een lesprogramma.

Ervaringsdeskundigen van de LFB zullen deze les geven aan studenten en professionals.
De boodschap die wordt meegegeven vanuit het lesprogramma is: luister naar de ander en kijk naar wat mogelijk is.
Ook wordt het duidelijk dat de zorg in de afgelopen jaren is veranderd en dat mensen met een beperking meer kunnen dan men denkt.
Bekijk voor meer informatie de flyer of neem contact op met: LFB Wolvega, wolvega@lfb.nu, 0561-610010.

 

Nieuws

Laat mij mijn eigen gang maar gaan

Workshop “Laat mij mijn eigen gang maar gaan” bij Meaykehiem Sint Nicolaasga

Op 20 juni gingen Henk van Dijk, Paulien de Haan en Harro Zwier naar Sint Nicolaasga. We mochten bij zorginstelling Meaykehiem een training geven. We hebben de training “Laat mij mijn eigen gang maar gaan” gegeven.

Lees meer

Laat mij mijn eigen gang maar gaan

Laat mij mijn eigen gang maar gaan UVH Utrecht

Op dinsdag 10 mei reden Agnes van Wijnen, Harro Zwier en Henk van Dijk van LFB Wolvega naar Utrecht. Henk van Dijk en Harro Zwier gaven de training 'Laat mij  mijn eigen gang maar gaan' op de UVH (Universiteit voor Humanistiek) in Utrecht.

Lees meer

Laat mij mijn eigen gang maar gaan

Training ‘Laat mij mijn eigen gang maar gaan’

Er is een film gemaakt over het leven van ervaringsdeskundige Henk van Dijk van LFB Wolvega. Deze film is onderdeel van de training 'Laat mij mijn eigen gang maar gaan'. Bij de training gaan studenten en professionals na het zien van de film met ervaringsdeskundigen in gesprek.

Lees meer

Laat mij mijn eigen gang maar gaan

Lesprogramma Laat mij mijn eigen gang maar gaan bij NHL Stenden Leeuwarden

Op 14 februari hebben wij het lesprogramma 'Laat mij mijn eigen gang maar gaan' gegeven aan studenten van Social Work van de NHL Stenden in Leeuwarden. Om 9.00 uur starten we met het lesprogramma. Wegens omstandigheden zat er dit keer geen docent bij.

Lees meer
alle nieuwsberichten