Laat mij mijn eigen gang maar gaan

Henk van Dijk woonde 45 jaar in een instelling waarin veel voor hem werd beslist. Hoe is het om na al die tijd op jezelf te gaan wonen? Om de regie van je leven in eigen hand te hebben en te nemen? ‘Laat mij mijn eigen gang maar gaan’ is een film over het (terug)krijgen en nemen van jeeigen regie. De film is onderdeel van een lesprogramma.

Ervaringsdeskundigen van de LFB zullen deze les geven aan studenten en professionals. De boodschap die wordt meegegeven vanuit het lesprogramma is: luister naar de ander en kijk naar wat mogelijk is. Ook wordt het duidelijk dat de zorg in de afgelopen jaren is veranderd en dat mensen met een beperking meer kunnen dan men denkt. Bekijk voor meer informatie de flyer of neem contact op met: LFB Wolvega, wolvega@lfb.nu, 0561-610010.

Nieuws

Laat mij mijn eigen gang maar gaan

Film “laat mij mijn gang maar gaan” Windesheim Almere

Maandag 5 februari reisden ervaringsdeskundigen Henk & Harro samen met Rietje en Ingmar af naar Almere. Hier waren zij uitgenodigd om de film van Henk te laten zien tijdens de opening van de “special week: diversiteit” op de hogeschool Windesheim.

Lees meer

Laat mij mijn eigen gang maar gaan

Laat mij mijn eigen gaan maar gaan NHL Stenden te Leeuwarden

Op 17 april hebben Harro Zwier en Henk van Dijk training gegeven aan 13 3de jaars studenten van de opleiding minor LVB bij de NHL Stenden te Leeuwarden. We gaven de training Laat mij mijn eigen gang maar gaan.

Lees meer

Laat mij mijn eigen gang maar gaan

Laat mij mijn eigen gang maar gaan Friese Poort Leeuwarden

Op maandag 27 maart gingen Jan (stagiair) en Wouter (ervaringsdeskundige) van LFB Wolvega naar de Friese Poort in Leeuwarden. Ze gingen daar de masterclass ‘Laat mij mijn eigen gang maar gaan’ geven aan volwassen studenten van het 2e jaar maatschappelijke zorg.

Lees meer

Laat mij mijn eigen gang maar gaan

Training "Laat mij mijn eigen gang maar gaan" op Windesheim Almere

Op maandag 6 februari zijn Henk, Harro, Ingmar en Daniëlle naar Hogeschool Windesheim in Almere geweest voor de opening van de Special Week- Diversiteit. We hebben de workshop Laat mij mijn eigen gang maar gaan gegeven.

Lees meer
alle nieuwsberichten